Tablettitelineet sinun tyylilläsi

Adapzon Design tablettitelineet on helppo muokata yrityksesi tai tuotteesi visuaalisen ilmeen mukaiseksi teippauksella. Vakiovärien lisäksi voit saada tablettelineet maalattuna yrityksesi brändiväreihin sopivilla RAL-väreillä.

Palvele omalla ilmeellä

Mainosteippauksella saat Adapzon Design tablettitelineestäsi visuaaliselta ilmeeltään käyttöön sopivan edullisesti ja vaivattomasti. Voit käyttää samoja tablettitelineitä uudelleen ja uudelleen eri tilanteisiin ja käyttötaroituksiin vaihtamalla teippauksen.

Voit suunnitella ja kiiinnittää teippauksen itse tai voit lähettää aineiston meille PDF:nä, jolloin tulostamme ja kiinnitämme teippauksen valmiiksi paikalleen. Jos tarvitset suunnittelupalvelua,  voit hyödyntää suunnittelussa ja toteutuksessa Adapzon Studion suunnittelupalvelua.

Kysy lisää.

Logo ja brändiväri ständiin

Yksinkertaisimmillaan Adapzon Design tablettitelineen brändääminen voi tarkoittaa yrityksen logoa ja pääväriä ständissä. Tälläiselläkin brändäämisellä tablettitelineistä saadaan tehtyä juuri yrityksesi tai tuotteesi visuaalista ilmettä noudattavat.  Ulkoasun vaihtaminen uuteen käyttötarkoitukseen ei ole sen vaikeampaa kuin uuden teippauksen tilaaminen ja vanhan poistaminen.